innocent drinks alt om vores smoothies alt om vores smoothies vores innocent-blog lidt om os sjov meld dig ind i vores familie hvor du finder vores smoothies vil du sælge innocent? job hos innocent

kom og besøg os...

kom og besøg os...

Fra:
Til: Fruit Towers, Kbh

Dato:
Kl.:
vi ses...

« smooviestar | forside | læs dig til gratis smoothies »

10/12/2009

køb to, få træ

Tree

Vi indrømmer gerne at vores seneste kampagneidé mest er begrundet i vores aldrig svigtende glæde over platte ordspil. Men derfor kan det jo godt være en god idé alligevel. Ikke? IKKE?

Nå, men det hele er altså ret enkelt - køb 2 smoothies hos 7-eleven, så får du en lille folder med en særlig kode. Og så kan du ellers hoppe herhen og indtaste dine koder, og vupti, så kvitterer vi med at plante et træ i Indien.

Træerne plantes sammen med Carbon Clear som et lokalsamfunds-kontrolleret træplantningsprojekt, hvor lokale bønder modtager oplæring og penge til at plante træerne, og derefter modtager yderligere betaling for at holde træerne i live. Det sikrer en stabil bedring i levestandarden i lokalsamfundet, og motiverer til langtidsholdbare forbedringer af floraen i området.
At plante et træ har ikke bare betydning for CO2-regnskabet, men giver i mange sammenhænge føde og medicin til beboerne, skygge til andre afgrøder og modvirker jordbundserosion.

trackback ('tilbagespor?' nej, vel?)

trackback URL for dette indlæg:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341cc3c153ef0120a5ecf34f970b

Her kan du se andre blogs der henviser til køb to, få træ:

kommentarer

man kan ikke længere kommentere dette indlæg.

subscribe to this blog's feed
powered by typepad